lauantai 13. huhtikuuta 2013

Vesisateessa kävelyä!

Eilen vietiin muksu mummulle hoitoon ja meillä oli miehen kans "vapaailta". Käytiin saunassa ja join siinä sitten yhden lasin viiniä ja pari palaa suklaata. Mies rouskutti vieressä sipsejä ja minä dippailin porkkanoita ku katottiin leffaa :D Tosi kiva ilta! Noita aina välillä tarttee kun jotenki tää arki on niin hektistä ni on ihanaa vaan rauhottua ja miettiä ihan vaan itteensä. Ja kun vietiin muksu mummulle niin siellä oli taivaallista kanaa odottamassa! Jätin perunan pois ja otin vaan kanaa ja salaattia. Ruisleipääkin söin vaan yhden siivun. Oon nyt yrittäny että jos syön ruuan kanssa leipää niin siihen ei tarvi päälle laittaa muutakun oivariinia. Se kyllä riittää! Niin ja tietenki anopilla oli jälkkärikahvit ja se oli ostanu taas sacherkakun! Otin niin pienen siivun ku sain leikattua. Miks siellä aina pitää olla herkkuja?

Kävinhän mä eilen pitkän lenkin koiran ja vaunujen kans. Ja jumppasinkin vähäsen. Kahvakuulaan en kyllä koskenu kun perse ja alaselkä oli niin hellänä siitä edellisestä treenistä. Tänään pitäis sitäkin taas.

Aamulla lähdin kasin maissa koiran kans lenkille ja vettä tuli kaatamalla. Ihanaa! Lumet lähtee ihan kohisemalla. Olin varmaan ihan idiootin näkönen ku kävelin tuolla hymy huulilla kaatosateessa mutta mitäpä siitä. Sport tracker näytti 4,2km eli ihan jees heti herättyä. Oli kyllä mukava syödä ton jälkeen aamupalaa (rauhassa ihan omaa aamupalaa) kun oli jo hikoillu ennen sitä. Pitääpäs tehdä noin useemminkin. Eikös sitä sanota et liikunta ennen aamupalaa olis tehokasta rasvanpolttoa?

Lisäilin tossa itestäni muutaman kuvan ja kieltämättä järkytyin näkemästäni! Jotenkin sitä peilistä näkee ittensä väärin. Tai en mä nyt hirveen usein itteeni vähissä vaatteissa peilistä kattele. Kai ne vaatteet sitte hämää niin paljo ettei sitä tajua kuinka paljon paikat roikkuu! Pitäis vaan näköjään ottaa kameralla kuvia ja katella niitä :D ei paljon auta sanoa et kamera lihottaa viis kiloa! Nyt tuli vielä enemmän tsemppi päälle kun näki noi...toivotaan että kuukauden päästä olis edes jotakin tapahtunu! Kuvaan siis kerran kuussa kun turhahan sitä joka viikko on räpsiä. Sormet syyhyten siis edistystä odotellessa.!

Hyvää viikonloppua!

3 kommenttia:

  1. Sulla on kanssa kiva blogi! Tsemppiä projektiin!

    Mä nautin kansaa ulkoilusta kelissä kuin kelissä! Ja juurikin aamulenkki tyhjällä vatsalla tekee hyvää rasvanpoltolle!

    VastaaPoista
  2. Kyllähän sitä sanotaan niin, että "aamuaerobinen" tekee niin, mutta tosiasiassa on ajatuksia jotka ovat sitä vastaan ja sen puolesta :) mutta jos se tuntuu sulle hyvältä eikä vatsa kurni nälkäänsä lenkin aikana epämukavasti niin miksipäs ei ;)

    Ainakin itsellä huomaa todella hyvin muutokset kuvista, kun niitä ottaa kerran kuussa. Antaa kropalle aikaa ja omalle mielelle tekee gutaa kun näkeekin edistystä! :) (kun kerta viikossa ottamalla ei sitä heti näekään)

    VastaaPoista
  3. Ootko kokeillu tätä Suomalaista keksintöä? http://konjam.biz.ly/

    VastaaPoista

Jätä mulle kommenttia hyvässä ja pahassa! On kiva tietää että joku seuraa mun juttuja :D