torstai 18. huhtikuuta 2013

Vaateostoksilla

Mä en tule ikinä ymmärtämään tätä vaatteiden kokosysteemiä! Oltiin eilen ostoksilla lähellä olevassa ostoskeskuksessa ja taas kohtasin iänikuisen ongelman: mikä koko mulle?! Kävin kattelemassa aluksi kevättakkia ja niissä kokohaitarini oli 40-46 sitten sovittelin legginssifarkkuja ja niissä haitari oli 42-46! Miten voi olla mahdollista että Seppälässä 42 leggarit sopi jalkaan (mitä ihmettelen todella paljon!), mutta kappahlissa 44 ei änähtänytkään? Jäi reisiin kiinni...Tuli kyllä niiiin läski olo. Eihän noihin kokoihin voi missään luottaa. H&M ei voi kuvitellakaan ostavansa edes 46 kokoa kun ei todellakaan mahdu. Ne vaatteet on tehty täysin muodottomalle tolpalle! Mulla ottaa jo reidet kiinni ja takeissa hartiat ei mahdu.

No ostin kuitenkin leggarit, koska housut oli pakko ostaa. En viitsinyt uusia farkkuja vielä ostaa koska laihdutus on kesken. Kaveri suositteli noita farkkulegginssejä ku ne maksaa vaan 20€ ja on ihan mukavat jalassa. Koko 44 oli kappahlin leggareissa hyvä.

Yleensä ostan melkein kaikki vaatteeni kirpputorilta. Mä oon niin monta vuotta niissä jo pyöriny että osaan jo kaukaa kattoo onko pöydässä mulle mitään. Se on ihanaa ku löytää jotain superlöytöjä. Just löysin Niken ulkoiluhousut joissa oli vielä laput tallella (alkuperänen hinta 79,90) ja hinta vaan 5€. Eli täydellinen löytö! Kirppiksissä on mun mielestä hyvää se että siinä säästää rahaa, ihana penkoa toisten tavaroita, voi löytää ylläreitä ja se on omaa aikaa :D

Mutta ehkä mä vielä joku päivä löydän vaatteita ihan normaalien ihmisten osastoilta :D

Liitin nyt ekaa kertaa kuvan tähän mukaan et toivottavasti se nyt näkyy! Siinä on mun uudet pökät...

3 kommenttia:

 1. Musta tuntuu ensinnäkin, että viiden vuoden takainen koko 42 ei oo enää 42 nähnykkään (enemmänkin jotain kokoa 44 tjtn), mutta kuitenkin... Eri liikkeillä niin eri mallisia kaikki vaatteet et melkeen inhottaa! Jossain liikkeessä mahtuu joku koko, mutta toisessa ei. :(

  Mut kyl sä tuut vielä shoppailemaan "normaalikokoisten" vaatteita! ;)

  VastaaPoista
 2. Laitoin sulle haasteen ;)
  http://pieninaskelintulevaan.blogspot.fi/2013/04/haastettuna.html

  VastaaPoista
 3. Siis onks noi tosa kuvasa farkkulegginssit? Hianot! Mun kappahlpökät on kans kokkoo 44, ne farkut ja mustatleggarit molemmat. :-)

  VastaaPoista

Jätä mulle kommenttia hyvässä ja pahassa! On kiva tietää että joku seuraa mun juttuja :D