keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Punnituspäivä!

Ainahan mä oon isokokonen ollu, mutta en mikään läski. Toi 100kg lähestyminen raskauden jälkeen jotenki herätti! Raskausaikana mun paino oli laitokselle mennessä 111kg, mut neuvolassa lohdutettiin että kyllä laitokselle jää kiloja ja kun imetät ni loputkin sulaa pois. No joo laitokselle jäi tasan 11kg, mutta en pystyny imettämään ni eipä sillä keinolla kilot sulanu.
Olin 10kk kotona ja paino laski melkein 90kiloon. Lihaksia tuli tosi hyvin ku kävin 2 kertaa päivässä vaunulenkillä plus vauvan kanssa jumppailut päälle. Huomas kropassa jo ison muutoksen vaikka edelleen ihmettelen ettei paino laskenu enempää. Sitten palasin tossa joulukuussa takasi 4-vuorotyöhön ja tässä sitä ollaan! Onneks tätä on jäljellä enää 3vko kun alkaa kesäloma ja kesäkuun alussa vaihdan työpaikkaa. Joka päivä on 9.30- 17.30 työaika ni uskon että sekin auttaa kun saa rutiinit päivään. Nyt tässä vuorotyössä mun kroppa on ihan sekasi kun ei ikinä tiedä millon tulee ruokaa ja millon nukutaan.

Edelleenkin yritän käydä 4 kertaa viikossa lenkillä, mutta kyllä se esim. yövuorossa on tosi tahmeeta lähteä tarpomaan pihalle. Mä oon kyllä nyt älyttömästi innostunu ku tilasin puhelimeen sport tracker sovelluksen. Se mittaa lenkkimatkan ja nopeuden. Tänä aamunakin kävin 4.1 km lenkillä ja keskinopeus oli 6km/h. Jotenki mua aina innostaa kaikki tommoset uudet jutut ja ne tuo tsemppiä. Pitäis vielä opetella käyttämään sykemittaria ni sais lenkistä vielä enemmän irti.

3 kommenttia:

 1. Mimmosta on 4-vuorotyö? :) oon vaan kolmivuoroon, kahteen ja päivähommiin itte törmänny... :D

  Käytkö lenkin kävellen vai hölkäten? Sportstracker ollut itsellä kans käytössä ja tykkään kovasti! :D

  Kyl se paino sieltä alas tulee :)

  VastaaPoista
 2. 4-vuororytmi menee niin että on 4aamua, 3iltaa, 1vapaa, 2yötä,1vapaa, 2aamua, 3iltaa, 2vapaata, 4yötä, 6vapaata ja taas kierto alkaa alusta. Ei huomioida viikonloppuja eikä pyhiä vaan ollaan töissä kierron mukaa. Tosi sekavaa ja joutuu kattoo aina kalenterista millon oot töissä!
  Käyn lenkin reippaasti kävellen ku yleensä mulla on koira ja vaunut mukana.

  VastaaPoista
 3. Oho! Onpas hassu vuorottelu! Varmaan oma stressinsä tommoisessakin!

  VastaaPoista

Jätä mulle kommenttia hyvässä ja pahassa! On kiva tietää että joku seuraa mun juttuja :D