keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Pitkästä aikaa!

Onpas ollu haipakkaa!
Oltiin viime viikolla Teijossa merenrannalla mökkeilemässä ja siellä ei blogia tullu päivitettyä kun keskityttiin ihan muihin juttuihin. Päivät pihalla ja iltasin oli niin väsyny ettei jaksanu alkaa kirjottamaan. Oli kyllä ihana paikka! Tuli siinä käytyä meressä uimassa ja oli todella kylmää! Maasto oli myös todella mäkistä joten pakarat ja reidet huusi armoa kun lenkkeiltiin koiran kanssa :)

Kotiin tultiin perjantaina ja lauantaina kävin puntarilla ja se näytti 89,4kg. Eli en lihonu mökkireissulla!!! En kyllä hirveästi herkutellutkaan ja liikuntaa tuli harrastettua joka päivä.

No sitten lähdettiin lauantaina kaverin kans meijän kylän kesäfestareille. Tuli juotua alkomahoolia ja herkuteltiinkin hieman. Sunnuntaina ei onneksi ollut mitää  krapulaa! Tietenkin valvomisen takia oli tokkurainen olo. Kyllä silti limsaa kului ja söin puoli pussia juustonaksuja. En kuitenkaan sortunut roskaruokaan vaan söin ihan lohta ja perunoita. Kieltämättä ennemmin olisin syönyt pitsan... Maanantaina iski kuitenkin ihan hirveät ruoka/makeanhimot! Ihmettelin mikä mua vaivaa kun olisin voinut syödä vaikka jauhot kaapista. No eilen alkokin menkat joten asia selittyi sillä. Turvottaa ja oon ollu pahalla päällä koko päivän. Aamulla kävin kuitenkin puntarilla ja sehän näytti 91kg. Eli plussaa on tullut, mutta sen nyt tiesikin kun oli viikonloppuna juhlimassa ja alkoi menkat. Eli tästä vaan jatketaan samalla innolla mikä oli viime viikolla eikä turhia mietitä tätä punnitusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä mulle kommenttia hyvässä ja pahassa! On kiva tietää että joku seuraa mun juttuja :D