lauantai 18. toukokuuta 2013

Uus ruokakokeilu.

Sain mun serkun luona parsakaali-kukkakaalikeittoa ja tänään tein sitä itekin. Nam! En oo ennen tykänny kukkakaalista, mutta tossa keitossa se on kyllä todella hyvää! Ohje on niinkin yksinkertanen ku:

Parsakaalia
Kukkakaalia
Koskenlaskija voimakas- juustoa
Suolaa
Pippuria

Laita kattilaan n.1l vettä ja palottele kaalit sinne kiehumaan. Kun ne on pehmeitä lisää koskenlaskija, suola ja pippuri. Voit halutessasi soseuttaa, mutta minä tykkään tuollasenaan. Sitten vaan nauttimaan :)

Illalla herkuttelin samalla kun katoin peliä. Mies nauro että on ne näköjään herkutkin muuttunu parin kuukauden aikana. Pilkoin 2 porkkanaa ja dippasin niitä sourcream&onion dippiin. Tooooodella hyvää eikä tuu semmosta ähky huonoa oloa niinku sipseistä.

Tämä viikko on muutenki syömisten puolesta menny hyvin. Kalorilaskurista on kyllä ollu iso apu! Kaloreita on tosin parina päivänä tullu vaan n.1200 että ilmeisesti syön edelleenkin liian vähän. En kyllä ymmärrä kun kuitenki syön n.3-4h välein eikä mulle tule nälkää välissä. Lounaaksi oon syöny salaatin ja päivälliseksi lämpimän ruuan+ aamupala ja iltapala. Kattelin netistä että mun pitäis syödä vähintään 1500 kaloria päivässä. Eikä ole hyväksi pitää sitä määrää liian pienenä, kun elimistö alkaa himmailemaan. Paino saattaa siis jämähtää. Luin kyllä jonkun blogista että kannattaa pitää runsas kalorisia päiviä välillä ni aineenvaihdunta vilkastuu. Eli semmonen sitte jos paino ei laske :)
Mut nyt nukkumaan ku oon touhunnu koko päivän! Toivottavasti aamulla saa lukea että Krista voitti euroviisut :D

2 kommenttia:

  1. kommentoimpa vielä tähän.. taian itekki kokeilla tota keittoo joku päivä :) kalorilaskuri sano mulle tälle päivälle että saa syyä 2009kcal eestä, nyt menny 59kcal yli, en kuitenkaa ota stressiä siitä ku ei kuitenkaa yli kulutuksen oo menny :)

    VastaaPoista
  2. Kannattaa todellakin pitää välillä sellaisia päiviä et syö enemmän kaloreita.. kroppa saa uusia kipinöitä.

    Hienosti sulla on mennyt!

    VastaaPoista

Jätä mulle kommenttia hyvässä ja pahassa! On kiva tietää että joku seuraa mun juttuja :D