perjantai 3. toukokuuta 2013

Huhhuh!

Home sweet home <3
Pärnuun reissu on tehty ja mukavaa oli! Suosittelen kyllä Pärnuuta kesälomakohteeksi. Nyt oli vielä aika kylmää mutta hiekkarantaa oli silmänkantamattomiin et kesällä varmasti hieno paikka! Paljon oli venäläisiä ja latvialaisia lomalaisia, mutta kesällä kuulemma on paljon suomalaisia. Kyllä tommonen pieni irtiotto tekee välillä ihan hyvää. Tämä oli meidän pojan ensimmäinen ulkomaanmatka ja siksikin valittiin kohde noin läheltä. Mentiin omalla autolla ni sekin oli helpompaa. Lomahan meni tietenki pikkumiehen ehdoilla, että kahdeksalta illalla hotellihuoneessa nukkumassa jne. Mutta aikuisten matkat sitten erikseen!

Oltiin siis kylpylähotellissa 3pvä.
Huomasin muutaman kulttuurieron:
1. Venäläiset naiset ei ole julkisesti alasti edes kylpylän pukuhuoneessa. Kävivät vessassa vaihtamassa uimapuvut.
2. Venäläiset naiset ei peseydy kunnolla(uimapuku päällä) eikä uidessa kastele päätään. Meikit ja hiukset oli täydellisesti kylpylässäkin.
3. Venäläiset naiset on kauniina jo klo9 aamupalalla kun taas itestä ei voi sanoa samaa :)

Uskomattominta oli kun aamulla tosiaan mentiin ennen klo9 aamupalalle niin viereisessä pöydässä oli venäläinen nainen hienossa mekossa, sukkahousuissa ja stilettikoroissa. Hiukset ja meikki täydellisesti laitettuna! Tämä on tietenki pikkusen yliampuvaa, mutta vois siitä vähän malliakin ottaa. Siis siitä että AINA pitäis näyttäytyä ihmisen näkösenä eikä räjähtäneenä koska ei vaan jaksa nähdä vaivaa. Mulla on monta vuotta menny niin että kun töissä ei tarvi olla mitenkään laittautuneena ni se meikkaaminen on jääny tohon ripsivärin laittoon. Hiuksetki oon vaan pessy ja föönänny.
Nyt tämäkin homma muuttuu kun aloitan uudessa työssä! Siellä pitää olla edustavan näköinen joka päivä. Nyt siis pitää opetella uudestaan meikkaamaan ja muutenkin laittautumaan :D
Ootteko muuten laihtumisen myötä huomannu että alkaa kiinnittää enemmän huomiota ulkonäköjuttuihin? Mä ainakin huomaan että haluan uusia vaatteita ja koruja. Ja nyt mulla on uutena että haluaisin kauniit kynnet :) turhamaista mutta ennemmin vaate kun herkku!

Niin ja muuten painosta sen verran tässäkin postauksessa että tänään aamulla kävin puntarilla ni lukemat oli 92.3kg. Eli lomalla lähti painoa 300g :D jotain tein siis oikein tällä lomalla!! Jee hyvä minä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä mulle kommenttia hyvässä ja pahassa! On kiva tietää että joku seuraa mun juttuja :D