maanantai 13. toukokuuta 2013

Kalorilaskuri

Unohdin että edistyinhän mä tässä kalorinlaskennassakin: latasin play- kaupasta puhelimeen kalorilaskurin. Olen hulluna kaikkiin tämmösiin sovelluksiin, varsinkin ku ne on ilmasia! Tosi helppo käyttää ja löyty melkein kaikki mitä hain. Voi myös ottaa paketista viivakoodin ni hakee sillä tiedot. Omia tuotteitakin voi lisätä helposti. Laitoin tän päiväset ruuat ni kalorimääräksi tuli 1512. Kalorimäärää nosti huimasti pähkinäsekotus jota tuli puuhommissa tauolla teen kanssa napsittua. Paljonko teillä on kalorimäärä päivässä?

5 kommenttia:

 1. Hei kerro heti mikä sovellus tuo on! Viivakoodijuttu kuulostaa kiinnostavalta, miten se toimii?

  VastaaPoista
 2. Tämmönen ku FatSecretin kalorilaskuri. Sai ainakin mun puhelimeen Samsung Galaxy S2. Mä oon tänään skannannu tolla viivakoodilukijalla koko meidän jääkaapin :D tosi hyvä ku tietää tosta viivakoodista ravintoarvot ni ei tartte hakea!

  VastaaPoista
 3. Kiitti, lataan sen heti! Manna (en jaksanut kirjautua)

  VastaaPoista
 4. Mulla päivittäinen kalorimäärä on 1700-1800 paikkeilla niinä päivinä kun en urheile. Jos urheilen (siis jotain muuta kuin hyötyliikuntaa) niin kalorit nousee keskimäärin 400-500 / vrk. Paino tippuu noilla määrillä kohtalaisen hyvin, vaikka junnaamistakin aina välillä näkee :D

  VastaaPoista
 5. Mulla on ollut nyt kalorit enimmillään 1500 eli syön siis liian vähän! Eilenkin tuli 1192 ja mulla oli säväpeli ni olis pitäny syödä paremmin. Kesällä ei vaan kerkiä/ huomaa syödä.

  VastaaPoista

Jätä mulle kommenttia hyvässä ja pahassa! On kiva tietää että joku seuraa mun juttuja :D