maanantai 7. lokakuuta 2013

Överit

Meillä oli likkojen kans leffailta lauantaina. Katottiin rakkauden rasvaprosentti ja kasipallo. Likathan tuli meille säkillinen herkkuja mukanaan. Nyt kuvottaa koko ajatus! Oli pussi raffeleita, pussi juustonaksuja ja pussi karkkia. Kolmeen likkaan sitten mässättiin. Miks ei vaan voi ottaa paria?! Niin kauan piti syödä et alko oksettaa ja maha oli niin turvoksissa et näytti niinku olisin syöny rantapallon. Kyllähän niitä herkkuja jäikin aika paljon, mut ei paljo lohduta! Eilisen oli maha ihan sekasi ja ihan ähky olo. Sormetki niin turvoksissa et hyvä että sai sormukset sormeen. Huomas kyllä et on syöny sipsiä. Ihmeellinen se on tämä heikon ihmismielen himo herkkuihin. Yäk!

P.S. oli muuten ihan hyvät leffat vaikka toi kasipallo välillä oksetti ja itketti.

5 kommenttia:

 1. Överiksi menee niin helposti. Mulla tuo suhde olis varmaan kyllä menny niin päin, että 3 pussia karkkia ja yks sipsipuolta. ;) Ja jälkimorkkis tulee aina. Miten ois tilalle joku terveellisempi naposteltava? Popcornitkin taitaa olla terveellisempiä ja vaikka omenalohkot...

  VastaaPoista
 2. Mulla ihan samat kuviot viikonloppuna! Miksihän sitä pitää aina herkutella niin että oksettaa?Ärsyttävää :D

  VastaaPoista
 3. Mullakin se menee kerta toisensa jälken överiksi. Pakko tunnustaa itselle että tässä asiassa on vain totaalikieltäytyminen toimiva:( Harmi juttu!

  VastaaPoista
 4. Sillon ku oon järkevä ni dippaan porkkanatikkuja, mut aina ei näköjään voi olla järkevä...

  VastaaPoista
 5. Tuli ikävä irtokarkkeja... Vielä 2,5 kuukautta seuraavaan ;)

  VastaaPoista

Jätä mulle kommenttia hyvässä ja pahassa! On kiva tietää että joku seuraa mun juttuja :D