keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Makeanhimon taltuttaminen!

Hain netistä tietoa makeanhimosta ja löysin hyvän artikkelin:

http://www.keventajat.fi/hyvinvointi/terveys/eroon-makeanhimosta

Mulla on nyt joka päivä ollut sellasia tilanteita, että makeaa on ollu tarjolla enkä ole pystyny kieltäytymään. Ensin olen ajatellut että en ota, mut hetken päästä huomaan syöväni herkkuja. Ja rupatellessa huomaan ottavani lisää ja lisää. Loppujen lopuksi tulee öklöttävä olo sekä fyysisesti että henkisesti.  No NYT loppu!

Eilen oli työporukan kanssa naistenilta yhdessä vaatekaupassa. Puhuttiin muodista ja soviteltiin vaatteita. Vaatteita vaihdellessa huomasin kyllä positiivisia muutoksia kropassa, mut huomasin myös että maha on alkanu taas pömpöttää! Ärsyttävää varsinkin kun istuu ni taas tulee kunnon makkara. Ja ei se yhtään lohduttanu et 44 koon mekko oli niin tiukka, et myyjä suositteli kokoa 46. Tosin koot niissä mekoissa oli kuulemma tosi pienet...enpä tiijä yrittikö vaan lohdutella...No tarjollahan oli taas kaikenmaailman herkut suklaasta valkoviiniin. Mun päätös piti: en ottanu mitään muuta kun kupin teetä ja kaks lasia vichyä! Kaikki yritti tuputtaa että ota nyt ku ilmaseks saadaan, mut kerranki en luovuttanu. Mua vaan oksetti koko herkkupöytä. Ja enhän mä olis voinu jättää sitä yhteen keksiin tai karkkiin vaan olisin taas napsinu joka välissä. Hyvä minä :D
Mä yritän nyt siis olla tän viikon (ens keskiviikkoon asti) täysin nollalinjalla herkkujen kans ni katotaan loppuuko himot. Lähteekö muita mukaan viikon lakkoon?

Kävin muuten aamulla puntarilla ja näytti 88,2kg eli siinä ei mitään järkkyä muutosta. Pitäs keritä käymään kehonkoostumusmittarissa ni näkis oikeesti mitä on tapahtunu. Kyllä varmaan on lihasta lähteny ja laardia tullu tilalle. Voi hanuri!

1 kommentti:

  1. Kylläpä se kohtalo järkkää sulle niitä herkkuja ympärille yhtämittaa. Tsemppiä viikkoon sit. :-)

    VastaaPoista

Jätä mulle kommenttia hyvässä ja pahassa! On kiva tietää että joku seuraa mun juttuja :D