tiistai 29. lokakuuta 2013

Kiireistä opiskelua!

Nyt on pitäny niin kiirettä pari viikkoa, ettei oo paljo kerinny blogissa käväsemään. Koulu vie nyt uskomattoman paljon aikaa ja energiaa kun pitäis tehdä tutkintosuunnitelmaa ja paljon on tehtäviäkin tehtäväksi. Tää on tullu vähän yllätyksenä paljonko työtä tämä oppisopimuskoulutus vaatii. Tai vaadin itse itseltäni. Eihän meillä ole tehtävien palautuksia kun vasta ens kuulle ja jotkut jopa tammikuulle. Niitä tulee kuitenkin koko ajan lisää, ni teen mielellään kaikki pois alta aika pian sen jälkeen kun ne kurssit on verkkoon avautunut. Oon myös harkinnu jos yrittäisin käydä tän koulutuksen nopeutetusti läpi eli valmistuisin merkonomiksi jo ensi jouluna. Katotaan katotaan!


Olo on hieman tommonen!

Laihdutusprojekti ei ole edenny oikeastaan mihinkään. Tai siis paino on ainakin pysyny täsmälleen samassa jo piiiitkän aikaa ja oon oikeesti jo menettänyt hermoni. Makeanhimo on koko ajan, mutta yritän sitä hillitä parhaani mukaan. Pitäis taas ottaa ihan kunnolla kalorilaskuri käyttöön ja vähän laskeskella paljonko sitä päivän aikana tulee syötyä. Luulen kyllä että syön ihan oikean määrän, mutta olen alkanut kuitenkin tulemaan siihen tulokseen että annoskoko on liian suuri. Joku tässä ainakin mättää kun mitään ei tapahdu.
Jumppamaton kaivoin taas tuolta varastosta ja eilen illalla jumppailin telkkaria katellessa. Tosin poika ja koira halus myös jumpata, et sarjoista nyt tuli sellasia kun tuli. Poikaa kyllä käytin painona (13kg) et kyllä nyt jaloissa ja vatsalihaksissa tuntuu. Yritetään nyt et vaikka paino ei laskis ni ainakin vähä kiinteytyis.

Mä oon mielenkiinnolla lukenu Jutta Gustafsbergin blogia ja nainen puhuu kyllä asiaa. Esim.tässä:
http://www.gojuttago.com/
Mä kyllä ihailen ihmistä joka saa noin paljo itestään irti ja on kuitenkin aikas kiireinen uranainen ja äiti. Useinhan se treenaamattomuus/lenkin väliin jättäminen laitetaan kiireen piikkiin. Itekin taistelen sen tunteen kans että töiden jälkeen pitäis vielä mennä lenkille, mutta kun tulen puoli 7 kotiin ja poika tulee innoissaan ovelle vastaan, ni ei siinä viittis laittaa lenkkivaatteita päälle ja sanoo moikka. Aamulla taas poikaa ei voi jättää yksin nukkumaan ni ei pääse sillonkaan. Missä välissä mä kerkiän? Elämässä on tällähetkellä niin paljon kaikkea ettei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräseen. Mies kun on 4-vuorotyössä ja itellä työpäivä matkoineen on sen kymmenen tuntia ni ei tässä paljo jumppiin kerkiä. Viikonloppusin sitte tulee lenkkeiltyä ja liikuttua enemmän. Pakko olis siis keskittyä enemmän tohon ruokavalioon ja jättää noi makeat kokonaan syömättä!


Voi kun se oliskin noin helppoa!

Mutta näillä taas mennään.
Oon ajatellu et kun tämä laihdutusprojekti ei tässä nyt etene ni pitäiskö mun vähän laajentaa tätä blogin sisältöä muuhunkin kun laihdutukseen? Ja noita kuvia pitäis varmaan lisäillä pikkusen enemmän jajajajaja...eipä nyt taas aleta tekee listaa. No mut nyt hyvät yöt!

3 kommenttia:

 1. Mää luen nää jutut aina, liitty ne sitten mihin aiheeseen tahansa. Oli kuvia tai ei. :-)

  VastaaPoista
 2. Voiskos poika lähteä lenkille mukaan? Nyt en tiedä minkäikäisestä lapsesta on kyse, mutta toisethan lenkkeilee vaunujen / rattaiden kanssa tai isommat lapset voivat toki vaikka pyöräillä mukana?`

  Hanna
  hansuhoo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Joo kyllä me paljon pojan kans lenkkeilläänkin, mutta ei voi oikein enää illalla seiskan aikaan lähteä lenkkeilemään. Piristyy turhaan jos lähetään vielä pihalle siihen aikaan ku iltatoimet alotellaan jo puoli kaheksalta. Tää lenkkeilyongelma on vaan viikolla, mut kyllähän mä viikonloppuna pääsen lenkille ja urheilemaan tosi hyvin.

  VastaaPoista

Jätä mulle kommenttia hyvässä ja pahassa! On kiva tietää että joku seuraa mun juttuja :D