torstai 2. tammikuuta 2014

Tehotammikuu

Hyvää Uutta Vuotta 2014!
Mulla se meni ihan rauhassa. Muutama raketti ammuttiin ja poika oli ihan innoissaan! Mies lähti yöksi töihin ja mun kaveri tuli meille katsomaan leffaa. Siinäpäs se sitten oli. Naurettiin kun kello löi kakstoista ni makoiltiin meidän sohvalla viltti päällä ja villasukat jalassa KOKISMUKI kädessä :D ei olis vielä kymmenen vuotta sitten uskonu tälläsen olevan mahdollista!

Tästähän päästään siihen että nyt se sitten alkaa: herkkulakko! Katotaan miten tää sujuu ja kuinka vaikuttaa painoon. Joulunjälkeinen paino on nyt tasan 90kg (tosin menkat just alko ni voi vaikuttaa) eli siitä taas lähdetään liikkeelle. Onneks tässä tuli tosiaan herkuteltua ihan huolella jouluna ni ei tee edes mieli mitään herkkuja, mut eiköhän sekin himo taas iske jonkun ajan kuluttua!
Otin taas käyttööni fatsecretin kalorilaskurin puhelimeen ja aloin tarkkailemaan syömisiäni ihan kunnolla. Mä oon vaan tosi huono noissa grammamäärissä. Ei ole millään mahdollista punnita kaikkea mitä syö niin mulle on tosi vaikea arvioida painoja. Niissä saattaa tulla heittoa, mutta kunhan ne nyt on suurinpiirtein oikein. Jokatapauksessa n.1400 kalorissa ne nyt on ollu pari päivää. Ja vettä oon nyt muistanu juoda ja sen alkaa huomaamaan tosta vessarallista :)

Mulla on jouluaatosta asti ollu tosi tukkonen olo, mut flunssa ei vaan tule kunnolla päälle. Päätä särkee ja nenä vuotaa. Eilen olin jo ihan varma et on kunnolla kuumetta, mut mittari näytti sitkeesti normaalia lämpötilaa. Ärsyttävää kun ei oo kunnon pakkasia et nää pöpöt kuolis! Nyt on niin montaa eri tautia liikenteessä että ei oo ihmekään kun on koko ajan pikkunen flunssa päällä. Toivottavasti tämä nyt menee

3 kommenttia:

  1. Blogisi on ainakin saanut uuden ulkoasun vuoden vaihduttua.

    Paljon tsemppilöitä herkkulakkoosi!

    VastaaPoista
  2. Jotain piristystä uuden vuoden kunniaksi :)
    Kiitoksia kyllä tässä tsemppiä tarvitaan!

    VastaaPoista

Jätä mulle kommenttia hyvässä ja pahassa! On kiva tietää että joku seuraa mun juttuja :D