torstai 9. tammikuuta 2014

ruokamyrkytys

Mulle tulikin tässä tämmönen detoxkuuri ihan pyytämättä. Kävin eilen pojan kanssa parturissa ja kello oli jo seitsemän ku päästiin sieltä. Mulla ja miehellä oli kauhee nälkä molemmilla, joten ostettiin ruokaa Prisman lihatiskistä. Virhe siihen aikaan! Miehellä se tuli pihalle jo illalla, mutta mä menin nukkumaan niin aikaisin että heräsin aamulla kuudelta kauhean mahakipuun ja piti juosta vessaan. Siellä mä oon viettänyt melko koko päivän! Ei pystynyt lähtee töihinkään ku oli niin huono olo. Vieläkin on maha arka, mutta spin vähän aikaa sitten ja ne nyt on pysynyt sisällä eli eiköhän tää tästä.

Eilen piti jo päivittää tuota punnitustulosta, mutta oli tosiaan niin kiire päivä ettei kerinnyt. Elikkäs huomasin tuolta aikaisemmasta päivityksistä että olin laittanut painon väärin. 2.1 paino oli siis tasan 92kg eikä 90 niinku olin kirjoittanut. Tosiaan sillon oli menkat ni sekin varmasti vaikutti, koska eilen paino oli 89.4kg! Viikossa oli siis lähtenyt 2,6 kiloa!! Kyllä tää kalorinlaskenta siis kannattaa. Ja herkkulakkokin todennäköisesti vaikuttaa jonkin verran. Jippii tästä on hyvä jatkaa :-)

Nyt on pakko mennä nukkumaan et saa kunnon yöunet!

2 kommenttia:

  1. Kauhistus! Kai valitatte Prismaan? Mää söin kerran vähän liian vanhaa homejuustoo, päivä siinä mullakin hujahti. Onneks ette pojalle syöttäneet.

    VastaaPoista
  2. Onpas hurjan kurjaa! Huih!

    Kivasti sulla projekti etenee! Tsemppiä vaan!

    VastaaPoista

Jätä mulle kommenttia hyvässä ja pahassa! On kiva tietää että joku seuraa mun juttuja :D