lauantai 18. tammikuuta 2014

Inhokkiruuat

Päätin aikaisemmin että meillä aletaan syömään enemmän kasvisruokaa. Vaihtelevalla menestyksellä uusia ruokia onkin tullut listalle ja olen kyllä löytänyt tosi hyviäkin reseptejä. Olen myös huomannut että olen itse tosi rajoittunut ruuansyöjä. Kauppa listaan tulee aina samat tarvikkeet, ravintolassa tilaan aina niitä varmoja ruokia ja jos joku tuo eteeni jotain uutta niin ennakkoasenne on heti kielteinen. Tässä muutama esimerkki inhokeista:

http://www.iltasanomat.fi/laihdutus/art-1288642316788.html
Olen kerran maistanu ruusukaalia ja oli pahaa...

http://www.iltasanomat.fi/laihdutus/art-1288642316788.html
En ikinä maistais tätä ellei olisi pakko...

http://www.iltasanomat.fi/laihdutus/art-1288641955275.html
Olen kerran maistanu avokadoa ja maistu ihan saippuavedelle...

http://www.iltasanomat.fi/laihdutus/art-1288642330716.html
No varmaan arvaatte...

Sitten monta kertaa pelkkä nimi saa kylmänväreet kulkemaan selkäpiissä esim. maa-artisokkakeitto. Tosin en ole ikinä maistanu...
Yleensä nämä inhokit on nimenomaan kasvispuolella, mutta en myöskään syö sisäelimiä enkä epämäärästä lihaa (jänteviä suikalelihoja tai läskisoosia).
Loppujen lopuksi mun ruokavalio vois koostua seuraavista ruoka-aineista:
Jauheliha, broitsu, kala, pasta, kurkku, tomaatti, salaatti ja leipä. Aika tylsän kuulosta! Pitää ilmeisesti alkaa tekemään jotain tälle rajoittuneisuudelle. Eikös sitä sanota että kestää 2 viikkoa tai 4 maistelukertaa että ihminen tottuu johonkin uuteen makuun? Tässähän kerkiäis vuoden aikana tottua moneen makuun. Mistähän sitä alottais :)
Mites teidän inhokit?

3 kommenttia:

 1. Määkään en tykänny ruusukaaleista ennen ko tajusin, että ne vaatii sitruunamehua ja kermaa, sillai ne on hyviä. Tomaateista taas en välitä. Syän kyl kesällä kirsikkatomaatteja miälelläni, mut isot tomaatit pilaa salaatit ja leivät. Tomaattikeitto kyl on hyvvää.
  Se, mitä inhoon on maksa. Ja miksei muutki sisäelimet. Silakkakaan ei oikein maistu.

  VastaaPoista
 2. Olen aikamoisen kaikkiruokainen, mutta muutama ruoka-aine saa yökköreaktion aikaan. Pahinpia ovat kaprikset ja olut. En vaan voi mitenkään sietää niiden makua. En myöskään pidä epämääräisestä lihasta, varsinkaan possusta. Kasviksissa menee kaikki, niissä ei ole inhokkeja. Suosittelen kokeilemaan avokadoa esim. ruisleivän ja tomaatin kera, tärkeintä on varmistaa, että avokado on kypsä. Raakana se nimittäin maistuu juurikin kuvailemallesi saippuavedelle. :D

  VastaaPoista
 3. Vispipuuro, joulukinkku ja tuoreet tomaatit! Valehtelematta alkaa oksettaa jo niiden kirjoittaminen. :D Avokado on myös jotain kuvottavaa, johon yritän kuitenkin opetella.. ught.

  Liityin juuri lukijaksi, tykkäilen tästä sun blogista tosi paljon!

  Jos joskus kaipailet joskus samassa hengessä pyöriviä blogeja vaikkapa vertaistueksi, niin tässä olisi omani: http://pullavasta.blogspot.fi/
  Ideahan on se, että lukiotyttö tavoittelee timmiä kroppaa ja tervettä elämää. :)

  VastaaPoista

Jätä mulle kommenttia hyvässä ja pahassa! On kiva tietää että joku seuraa mun juttuja :D