sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Taas kipeenä!

Mulla on taas tyhjennys menossa :(
Eli eilen tuli töissä yhtäkkiä tosi huono olo ja loppujen lopuksi tuli molemmista päistä tavaraa pihalle. Ei muutakun bussilla kotiin. Voin sanoa että oli helvetillinen bussimatka! Koko ajan pelotti että en pysty pidättelemään, mut onneks selvisin kotiin asti. Eilinen meni siinä tyhjentäessä ja kuume nousi 38.7. Menin jo ysin aikaan nukkumaan ja onneks ei enää yöllä tarttenu juosta vessaan. Nyt on ihan hakattu olo. Joka paikkaan sattuu enkä oo uskaltanu syödä vielä mitään. Toivottavasti tää nyt meni tällä ohi ku joillain oksennustauti kestää monta päivää.
Nyt meen takasi makaamaan vaikka kyljet on kipeenä pelkästä makaamisesta.

3 kommenttia:

  1. Mulle ei oo vielä tullu mitään. Jos se onki ruokamyrkytys? Tosin jos perjantaina nähtiin, niin voi se mulle vielä tulla vaikka huomennakin. Mää syön aina taudissa vaan kaikkee keltasta. Kokkeiles alottaa syöminen keltasilla pilteillä (ei mangoo kuitenkaan).

    VastaaPoista
  2. Kyllä tää oksennustaudilta vaikuttaa kun vieläkään ei ruoka pysy sisällä. Yäk! Ajattelin tehdä kasvissosekeittoa jos vaikka sillä varovasti alottelis syömistä. Tosin pari pilttipurkkiakin on jääny tonne kaapin perukoille ni jos niitäkin maistelis.

    VastaaPoista

Jätä mulle kommenttia hyvässä ja pahassa! On kiva tietää että joku seuraa mun juttuja :D