tiistai 25. helmikuuta 2014

Hiihdoton helmikuu

Eilen mies tuli hakemaan mua töistä puoli kuudelta ja ajeltiin kotiinpäin Näsijärven reunaa. Siellä oli ihmisiä luistelemassa ja yhtäkkiä tajusin et vielä reilu viikko sitten luistelijoista näky vaan otsalamput. Nyt ne näky ihan kokonaan ku on niin VALOSAA! Ihanaa! Tuli ihan kesäfiilis :) Sama homma oli tänä aamuna. Tulin alakertaan ja ihmettelin et onko mies jättäny yöksi valot keittiöön. Siellähän olikin verhot auki ja päivänvalo kurkki ikkunasta.
Aamulehdestä luin tänä aamuna että viikossa päivä pitenee puoli tuntia. Tosin kun ei ole lunta niin valo ei ole yhtä kirkasta kun yleensä tähän aikaan vuodesta. Mutta toisaalta ei myöskään niin haitallista silmille.
Eihän tota lunta kyllä tosiaankaan ole. Otin pari kuvaa metsästä ja kyllä siellä vähän valkosta näkyy. Säälittää vaan noi pikkumuksut kun ne ei pääse pulkkamäkeen, luistelemaan eikä hiihtämään. Mun poika sanoo aina kun mennään pihalle, että mennään äiti stiigalla. No eipä mennä... Kuravaatteet on pakko pistää päälle, kun mennään pihalle, ettei kaikki vaatteet ole läpimärkinä. Nyt kun vaan vähän paistais aurinko ni kuivuis tää keli vähäsen.
Hyvää lomaa kaikille lomailijoille ja työssäkäyville hyvää työviikkoa. Kyllä se kesä sieltä tulee ku vielä vähän jaksaa odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä mulle kommenttia hyvässä ja pahassa! On kiva tietää että joku seuraa mun juttuja :D