tiistai 30. heinäkuuta 2013

Laihdutuslaastari

Oli eilen töissä puhetta et millasilla dieteillä kukakin on ollut. Jokainen meistä on laihduttanut (tietenkin) monella eri tavalla. Aina on kuitenkin kaikki kilot tullut takasi ja vähän plussaa päälle!

Ite oon ollut painonvartijoissa, karpannut ja paastonnut. En oo mitään ihmeellisiä kuureja kokeillu, mut toisaalta oon ostanu jos jonkinmoista pilleripurkkia ja litkua joka muka laihduttaa. Jotku litkut on ollu niin pahanmakusia et on meinannu puklu tulla ku on niitä juonu, mut pakkohan ne on ollu juoda siinä toivossa et hanuri kapenee. Eipä oo toiminu mikään noista pillereistä! Levee se on edelleen!
Painonvartijoissa laihdutin muistaakseni 14kg, mut ne tuli aika nopsaan takasi kun lopetin pisteiden laskemisen. Karppaamalla pudotin kans yli 10kg, mut sit tulin raskaaksi ni lopetin. Karppaaminen oli kyllä paras laihdutus"kuuri". Sillon oli tosi hyvä olo ja energiaa riitti! Se vaan oli pirun kallista!

Hauskin laihdutuskeino oli työkaverin kokeilema laihdutuslaastari :)
Se laitettiin kuulemma jalkapohjaan ja annettiin olla siellä. Pakkaus lupasi huimia tuloksia ja että kaikki kuona-aineet poistuu kehosta. Ei ollu kuulemma kiloja lähteny...Ihme!

Mitäs muut on kokeillu?

Mä oon muuten kokonaan unohtanu kertoa et töissä puhaltaa aamukahvilla ihan uudet tuulet. Elikkäs 1 päivänä viikossa on pullapäivä ja muina aamuina vaihtoehtoina on hedelmä, karjalanpiirakka tai croissant. Mä oon syöny aina hedelmän. Vähän tää vaati työtä, mut hyvä näin :)
Pomo tuli eilen loman jälkeen töihin ja alko heti hehkuttaa lomaltapaluupullaa, mut yksin sai syödä :)

2 kommenttia:

 1. Mun eka laihdutuskeino oli vaihtaa rasvattomaan maitoon ja jättää voi pois leivän päältä. Auttoihan se aluks, laihduin 5 kg. Siitä on 15 vuotta.

  Toka keino oli tuoda karkit ja herkut kotoo koululle muiden syötäväks. Saatat ehkä muistaakkin. Lähti pari kiloo.

  Kolmas kerta oliki sit karppausta. Laihduin 7 kg. Nyt karppaan taas, vähän huonommalla menestyksellä. Mut onhan se 4 kilookin jo jottain.

  Hianoo jos ei tartte ennää töissä vettää sitä pullaa. Kauanko sait puhua niitä ympäri? :-D

  VastaaPoista
 2. Kyllähän tässä meni melki 2 kuukautta, mut viime viikolla läpimurto tapahtu :D
  4kg on jo paljon rasvaa!

  VastaaPoista

Jätä mulle kommenttia hyvässä ja pahassa! On kiva tietää että joku seuraa mun juttuja :D