maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannuksen jälkeistä elämää...

Nyt se on sitten juhannus vietetty ja töihun paluu edessä. Ah ja arki alkaa! On tässä taas tullutkin enemmän ja vähemmän herkuteltua...
Oli kyllä ihana juhannus vaikka mitään erikoista ei tehtykään. Täällä meilläpäin oli ainakin tosi hienot kelit eikä vesipisaraakaan satanut. Ei kuitenkaan ollu liian kuuma et pysty touhuamaan pihalla ilman että hiki virtas koko ajan.
Perjantaina käytiin erään järven rannalla retkellä ja paisteltiin makkaraa. Koira ja poika oli ihan onnessaan! Poika oli ensimmäistä kertaa nuotiolla ja ei oikein ymmärtäny miksi siihen ei saa koskea :) koira ui kaks tuntia kepin perässä ja nukku koko illan olohuoneen nurkassa.
Lauantaina oltiin veljen luona ja ratkastiin juhannuksen mölkkymestari. Ja arvatkaa kuka se oli.......MINÄ. Täydellinen päivä näin kilpailuhenkiselle ihmiselle. Tosin en hirveesti viittiny hehkuttaa ku veljenpojat oli mukana kisassa. Toi mölkky on kyllä kesän paras peli!
Mölkyn jälkeen grillattiin ja löysin uuden suosikin: apetiinan grillijuusto. Oon muutaman kerran maistanu grillattua halloum- juustoa ja mun mielestä se on liian suolasta. Toi apetiina on siitä hyvää ettei se maistu niin paljon suolalle. NAM! Mikäs teijän grillaussuosikki on?
Siitä mä oon tässä juhannuksessa ylpeä että kävin joka päivä pitkällä lenkillä! Ja tänä aamunakin ennenku lähdin töihin (istun bussissa matkalla töihin). Tosin tuli herkuteltuakin, et eipä noista lenkeistä laihdutuksen kannalta mitään hyötyä ole. Mut parempi nekin ku ettei olis liikkunu ollenkaan!
Nyt alkaa taas kalorinlaskenta ja paluu oikeanlaiseen ruokavalioon. Eipä kyllä tee yhtään herkkuja mieli ja töihinkin otin salaattia evääksi. Eli näillä taas mennään ja tavotellaan sitä unelmavartaloa.

3 kommenttia:

  1. Voit olla kyllä ylpee noista lenkeistä juhannuksen aikaan, tää oli niin laiska, että ei puhettakaan, että perse olisi noussut lenkille asti. Herkuteltuakin tuli hieman ja muuten mun uusi suosikki on grillatessa bataatti :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)
    Miten sä sitä bataattia grillaat? Rakastan bataattia mut en oo ikinä grillannu sitä.

    VastaaPoista
  3. VIHDOIN ja viimein sain luettua koko blogisi läpi ja nyt voin ilmoittautua vakkarilukijaksesi. :)

    Tykkään tavastasi kirjoittaa, tekstejäsi on mukava lukea ja tietty kannustaa sinuakin kohti unelmavartaloa.

    Itsekin ehdin olla aika kauan pois blogimaailmasta kun ei oikein mikään houkuttanut, mut nyt yritän taas aloittaa uudelleen ja samalla saada myös blogini aktiiviseksi. Tervetuloa siis edelleen mukaan: itsekurikoetuksella.blogspot.fi

    Kasvis-grillivartaat, jollain grillijuustolla on niin nam nam..

    VastaaPoista

Jätä mulle kommenttia hyvässä ja pahassa! On kiva tietää että joku seuraa mun juttuja :D