maanantai 23. syyskuuta 2013

Aamulenkki tehty kaatosateessa!

Olipas viikonloppu! Mun serkku oli meillä koko viikonlopun ja oli kyllä mahottoman mukavaa :D Tehtiin turistikierros Tampereella ja kierrettiin monta monta kirpparia. Ihanaa! Täällä ainakin oli niin ihanat ilmat koko viikonlopun ku aurinko paisto melki koko ajan. Muutama ihan pieni sadekuuro sattu kohdalle, mut eipä nekään haitannu.

Viime viikolla mietin sitä sokerilakkoa/sokerin vähentämistä. Päätin keskiviikkona et nyt loppu herkuttelu joka oli jatkunu ja jatkunu. Perjantaina pomolla oli synttärit ni oli pakko ottaa kakun palanen, mut leikkasin niin pienen palan et siitä näki melkein läpi (työkaverin sanoja lainatakseni). Muuten tää on nyt menny täysin ilman herkkuja vaikka tosiaan serkku oli käymässä. Hänelle varasin kyllä herkkuja mut ite jyrsin porkkanaa vieressä ku katottiin leffaa. Hyvä hyvä! Ilmeisesti kroppakin alko tyhjentää itseään eilen ku jouduin ravaamaan vessassa useemmin ku yleensä. Mun herkutteluhan on yleensä sitä et syön suolasta (sipsi, suolapähkinä, vaalea leipä+meetvursti jne...). Eli ihana suolapöhö tulee kun neste kertyy kroppaan. Silmät on ihan turvoksissa aamusin ja muutenkin on jotenki turpea olo. Tosin nyt on aikas hyvä fiilis kun ei oo herkutellu yhtään :)

Lähdin aamulla klo7.10 aamulenkille koiran kanssa kauheeseen kaatosateeseen. Just näitä ihania koiranulkoiluttajan kelejä!  No toisaalta ilman koiraa olis moni lenkki jääny tekemättä, tämäkin. Alla pari kuvaa lenkin jälkeen. Pitäs vissiin ostaa uudet lenkkihousut ku alkaa tippumaan jalasta...

Hyvää viikonalkua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Harmi ku et päässy meille lauantaina, mut meillä oliski ollu vaikeempaa olla herkuttelematta. Kolmeen asti yöllä kaljaa, sipsejä sun muuta. Mää päätin jatkaa taas karppaamista, oli viikon tauko ja olo oli epämukava koko ajan.

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä, moni lenkki olisi jäänyt tekemättä jos koiraa ei olisi. Eihän sitä tietty innosta sateeseen lenkille lähteä, mutta jos on kunnon varusteet niin lenkistä voi jopa nauttia kun sinne on itsensä saanut.

    Maaja
    http://life-is-sweet-maajaproject.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Jätä mulle kommenttia hyvässä ja pahassa! On kiva tietää että joku seuraa mun juttuja :D