perjantai 14. maaliskuuta 2014

Ravitsemusterapeutti

Kävin maanantaina astmalääkärillä terveyskeskuksessa ja huomasin ison kyltin jossa luki Ravitsemusterapeutti.  Onko joku käyny? Saako semmoselle ajan kuka vaan? Mä myönnän etten tienny että terkkarilla on tämmönenkin terapeutti. Mitenkähän se käytännössä toimii. Siis saako sieltä neuvoja vai siis oikeesti jonku ohjelman jota seurataan? Pitääpäs yrittää ottaa asiasta selvää. Jos joku tietää ni kuulisin mielelläni miten homma toimii!

3 kommenttia:

 1. Mä en ole koskaan käynyt, mutta hyvä ystäväni kävi aikoinaan. Pääsi lääkärin kautta, kun valitteli painoaan ja kertoi tarvitsevan apua painon hallintaan. 2 ensimmäistä kertaa olivat ilmaiset hänelle, mutta sitten olisi maksanut muistaakseni noin 40-50 e kerta. Kaveri ei sitten ollut motivoitunut, niin tämä terapeutti oli itse sanonut, ettei ole hyötyä jos itse ei ole motivoitunut. Jos meet kokeilemaan, jaa ihmeessä tietoa meillekkin sitten :)

  http://laardisulaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menen muutaman viikon päästä astmalääkärille ni pitääpäs samalla kysyä mahdollisuutta käydä ravitsemusterapeutilla. Kirjotan varmasti jos sinne pääsen.

   Poista
 2. Mun tietääkseni ne pyytää pitämään aluksi ruokapäiväkirjaa ja sitten analysoidaan sitä. Sitten saa varmaan neuvoja tai jonkunlaisen rungon. Jotenkin tuntuu että nykypäivän maailmassa kun netti on täynnä dieettiohjeita, niin ravintotietoiset ihmiset enää paljoa tarvitse terapeuttien ohjeita. Itsehän mä maksoin pt:lle ruokavalion suunnittelusta ja huomasin sitten myöhemmin, että se oli hyvin samanlainen kuin se ilmainen go fat go-ruokavalio mitä netissä on jaossa.

  VastaaPoista

Jätä mulle kommenttia hyvässä ja pahassa! On kiva tietää että joku seuraa mun juttuja :D