torstai 13. maaliskuuta 2014

Läskit lenkkeilemään!

Painossa ei ole tapahtunu mitään muutosta, mutta nyt olen yrittänyt jumpata enemmän. Kyllä tämä auringonpaiste piristää ja saa taas uutta virtaa. Ihanaa kun nytkin työmatkan silottelee kaunis auringonpaiste!
Tästä päästäänkin minua askarruttaneeseen aiheeseen. Keskustelin kaverin kanssa uusista lenkkivaatteista ja siitä että keväällä pitäis aina saada uudet vaatteet ni lenkitkin sujuu paremmin. Ja kehtaa mennä ihmisten ilmoille kävelemään. Sitten tuli puhetta erilaisista lenkkeilijöistä ja kaveri totes että nyt kun on pudottanu jonkin verran painoa ei tarvi enää lenkkeillä pelkästään metsässä! Siis täh?! Eikö lihavat/isokokoset saa lenkkeillä yleisillä paikoilla?! Onko ne omistettu vaan kauniille ja hyväkuntosille ihmisille jotka tietty juoksee keveällä askeleella? Mitä te ajattelette kun näätte lihavan lenkkeilijän? Minä ainakin olen ylpeä siitä ihmisestä joka on lähteny sinne lenkille! Mitä hikisempi ja punasempi lenkkeilijä ni sitä enemmän mielessäni tsemppaan. Oli sitten lihava tai laiha. Eikö se ole hienoa että se lihava on ennemmin lenkillä kun syö sohvalla? Pienikin liikunta on parempi kun ei mitään. Pienet valinnat vaikuttaa vuositasolla tosi paljon varsinkin kun on paljon pudotettavaa! Eikä ne vaatteetkaan tarvi olla viimesen päälle kuhan nyt on sellaset vermeet missä on hyvä liikkua. Ei ne vaatteet sua liikuta vaan sinä ite! Ärsyttää ihmiset jotka halveksii toisia koon tai ulkonäön takia ja parhaassa tapauksessa vielä nauraa. Sillon on mun mielestä ihmisellä itellä jotain ongelmia henkisellä puolella jos tarvii toista alistaa!
Eli nyt kaikki läskit lenkkipolulle aiheuttamaan pahennusta :)

3 kommenttia:

  1. Onko se sun kaveri itte laihtunu ja "uskaltaa" nyt lenkkeillä muualla kuin mettässä? Siinä tapauksessa, johan on häveliäs tyyppi ja huono itseluottamus. Vai puhuko se susta? Siinä tapauksessa, johan on törkee tyyppi. Hyvällä määkin katson jos näen pulskan kuntoilijan. Kuntoilijat näyttää yleens laihoilta ja reippailta, taatusti niitä pönäköitä on enemmän, mut missä ne on? Oikeestikko ne ei kehtaa kuntoilla ihmisten ilmoilla? Sehän on kamalaa!

    VastaaPoista
  2. Kyllä hän puhu itestään. Asuu tosin vähä sivummalla ni käy muutenkin metsässä lenkillä, mutta sano ettei olis edes kehdannu käydä ihmisten ilmoilla. Eipä tuolla lenkillä paljon niitä pullukoita näy vaikka varmasti meitä on enemmänkin!

    VastaaPoista
  3. Kyllä mä ainakin silloin yli 30 kiloa nykyistä painavampana lenkkeilin pokkana ihan ihmisten ilmoilla :D Eikä tullut kyllä mieleenkään että se jotakuta häiritsisi tai ärsyttäisi. Ainakin täällä Helsingissä on lenkkipoluilla, salilla ja jumpissa sekä uimahallissa ihan kaiken kokoisia ja kuntoisia ihmisiä ja hyvin mahdutaan kaikki treenaamaan :) Itse en kauheasti edes muihin kiinnitä huomiota lenkkeillessä tms. on vaan oma treeni ja hyvä musiikki, ei muuta :)

    VastaaPoista

Jätä mulle kommenttia hyvässä ja pahassa! On kiva tietää että joku seuraa mun juttuja :D