keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Ihanan kamala pakkanen

Ihan ekana paino: tasan 89kg eli samoissa mennään edelleen.

Nyt on ollut niin ihania ilmoja et oon ollut ihan onnessani niiden takia! Pikku pakkasta ja pikkusen lunta ni on paljo valosampaa. Eilen oli -10 ku lähin koiran kans aamusella lenkille. Puin lämpimästi päälle ni oli ennemminki kuuma ku kylmä. Tommonen kirpsakka pakkanen kyllä piristää heti aamusta. Huomasin kuitenki taas pitkästä aikaa et mullahan tosiaan on astma :( pakkasella pihalla ollessa (varsinkin jos harrastan liikuntaa) mulla alkaa hengitys käymään vaikeaksi ja tuntuu etten saa happea. Tosi hanurista! Ihana ilma, mut pikku miinus ettei saa happea...mä otan astmalääkkeen joka aamu ja sitte mulla on hätäapulääke jonka otan tarvittaessa. Sitä en oo tarvinu pitkään aikaan, mut nyt oon kahtena päivänä joutunu ottaa ku oon aamulla käyny lenkillä. No onneks lääkkeet kuitenki auttaa ettei tartte haukkoa ilmaa ku kala kuivalla maalla. Vois olla asiakkaat ihmeissään :)
Pointti kuitenki oli et rakastan talvea ja nyt on tosi hyvä mieli! Kuusamon tyttönä tää talvesta tykkääminen on ilmeisesti mulla tullu jo äidinmaidosta.
Mites muilla?
Mitä liikuntaa harrastatte talvisin?

1 kommentti:

  1. Vaikea sanoa kun koko liikunta-asia on murroksessa. Mutta käyn ainakin hiihtämässä talvisin, kerta viikkoon yritän päästä tekemään semmosen 7 km lenkin. Ja sitten sisäliikuntaa. Tänä talvena yritän työmatkapyöräilyä ja kai se 16 km päivässä lasketaan liikunnaksi:)

    Just tossa pohdin, että viime vuonna täällä etelässäkin oli tähän aikaan lunta. Mä olin ihan joulumielellä ja touhukas. Nyt kun ei ole mitään paitsi pari astetta plussaa, niin tämä pimeys on vienyt ihan kaiken jaksamisen:(

    Mulla on astma ollut niin hyvässä kuosissa, että parina aamuna vaikka oli -5 niin sain polkastua helposti töihin. Nyt noi nastat hidastaa ja tekee matkanteosta tosi paljon raskaampaa.

    VastaaPoista

Jätä mulle kommenttia hyvässä ja pahassa! On kiva tietää että joku seuraa mun juttuja :D