sunnuntai 18. elokuuta 2013

Kiireinen viikonloppu

Näin se meni viikko työttömänä. Huomenna sitte uudella statuksella töihin: opiskelijana. En kyllä tiedä voiko tota oppisopimuskoulutusta sanoa opiskeluksi ku ei saa edes opiskelijakorttia. En mä vielä edes tiedä paljonko siinä on tehtävää, mut todennäkösesti hommaa riittää. No eka koulupäivä on vasta ens kuun puolessa välissä et stressaan vasta sitten.

Tää viikko meni kyllä tosi hyvin. Oikeastaan keskiviikko oli ainut kunnon herkuttelupäivä ku mies halus syödä roskaruokaa eli syötiin hampurilaiset. Se oli ainut päivät ku kalorit ylitty. Tein ison kattilallisen kasvissosekeittoa torstaina ja oon sitä syöny lounaaksi. Sitten mahdollisimman paljo salaattia päivällisellä.

Joka päivä on tullu harrastettua liikuntaa:
MA 30min kävelylenkki
TI 40min kävely/juoksulenkki
KE 40min kävelylenkki +
      60min salibandypeli
TO 45min kävelylenkki+              
      100 kyykkyä
PE 30min kuntopiiri +
      20min kahvakuulailu +
      105 kyykkyä
LA 45min kävelylenkki vaunujen
      kans + 20min kuntopyörällä
Tänään pitäis vielä vähän jumpata kunhan poika menee nukkumaan. Tän viikon tarkotus oli olla urheiluviikko ja aika hyvin se toteutukin. Nyt pitää vaan keskittyä vähän enemmän tohon lihaskuntoon! Jouduin muuten keskeyttämään kyykkyhaasteen ku polvet ei oikein kestäny, mut pidin nyt viikon taukoa ja aloitin uudestaa 100 kyykystä ja teen niin et aamulla puolet ja illalla loput.
Pitäs kattoo netistä joku tehokas ja mukava kuntopiiri tai jumppa johon sisältyis joko kahvakuulailu tai painoja. Jos joku tietää hyvän ni otetaan ohjeita vastaan.

P.S Sain vihdoinkin kerättyä marjat ja tehtyä mehuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä mulle kommenttia hyvässä ja pahassa! On kiva tietää että joku seuraa mun juttuja :D